Home  >  Hodak Dakmaterialen

Hodak Dakmaterialen

Een jonge en dynamische groothandel in dakmaterialen met een ruim assortiment aan soorten dakbedekking en daktoebehoren. Voor kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkersbedrijven. Zelf ophalen of laten bezorgen op de gewenste bouwlocatie? Hodak Dakmaterialen bedient vanuit verschillende vestigingen heel dakbedekkend Nederland op maat.

Met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Ridderkerk, Hengelo en Nederweert biedt Hodak Dakmaterialen verspreid over het land een uitgebreid assortiment aan topkwaliteit dakbedekking en valbeveiliging, maar ook een unieke service in groendaken, zetwerk op maat en veel verschillende dakmaterialen. Dankzij een ruime voorraad kunnen we snel leveren en bezorgen we desgewenst op locatie.

Waarom Hodak?

Unieke en optimale service

Hodak Dakmaterialen vindt het bieden goede service belangrijk en optimale klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel. Zo verzorgen we unieke maatwerk diensten als zetwerk op maat van verschillende metalen, EPDM dakbedekking op maat bestellen, dakmaterialen tot een hoogte van 15 meter op het dak plaatsen en kunnen we zelfs werkkleding personaliseren met een bedrijfslogo. 

Meer dan alleen dakmaterialen

Wij zijn uw totaalpartner

Zelf afhalen of op locatie laten bezorgen? We streven naar een snelle levering binnen 24 uur door heel Nederland, waarbij we een topkwaliteit producten en hoogwaardige service garanderen. Voor al uw vragen rondom materialen, producten of werkzaamheden op het dak bieden wij de oplossing! De specialisten van Hodak Dakmaterialen helpen en adviseren u graag, ook op locatie.