Home  >  Metaalland

Metaalland

Aluminium, zink, koper, lood, rvs of Plastisol bewerken? Laten coaten, zagen, kralen, knippen of wilt u zetwerk op maat? Metaalland is dé allround specialist in het bewerken van diverse soorten metaal. Op zoek naar een bedrijf voor al uw gevel- en daktoepassingen? Met een gemoderniseerd machinepark kunnen wij vrijwel al uw metaalopdrachten in eigen beheer verwerken.

Wij zijn uw totaalpartner voor daktrimmen, afdekkappen, mastgoten, boeiboorden en nog veel meer! Daarnaast kunt u in ons ruime assortiment ook nog eens kiezen uit diverse materiaalsoorten en kunnen we bovendien bij elke opdracht zorgen we voor een afwerking op maat. Onze ervaren specialisten kunnen u in al uw projecten volledig ontzorgen.

Waarom Metaalland?

Metaalbewerking op maat

Metaalland ontwerpt, produceert, bewerkt en monteert al uw gevel- en daktoepassingen volledig naar wens. Zagen, knippen of kralenZetwerk op maat? Welke bewerking dan ook en hoe klein of groot uw project ook is, wij streven altijd naar goede en langdurige relaties met al onze klanten. Om u blijvend te kunnen verzekeren van de hoogste kwaliteit en een geweldige service is het team van Metaalland constant in beweging. We luisteren naar uw specifieke wensen en blijven ons graag ontwikkelen met nieuwe technieken en materialen.

Diverse expertises!

Laat ons uw metaal bewerken én monteren

Metaalland kan u naast gevel- en daktoepassingen van diverse soorten metaal ook helpen aan aluminium balkonhekken. Uitstekend als afscherming voor een balkon of dakterras, maar ook voor bijvoorbeeld een hoger gelegen doorgangszone van uw bedrijf. Bovendien kunnen wij dit vakkundig voor u monteren. Meer weten over alle mogelijkheden voor maatwerk van Metaalland? Neem eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.