Home  >  Roof Upgrade

Roof Upgrade

Uw totaalpartner voor duurzame en veilige dakafwerkingen op maat. Wanneer u kiest voor de populaire groendaken van Roof Upgrade, kiest u naast een esthetische look van uw dak voor nog veel meer voordelen! Een groendak heeft dan ook veel meer betekenis dan alleen een fraai aanzicht van uw dak.

Zeker in stedelijk gebied of bij een groot bedrijvencomplex is een groendak een welkome investering, maar ook op particuliere daken misstaat het zeker niet. Het levert een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit van ons ecosysteem, het klimaat en het effectief opvangen en gebruikmaken van hemelwater.

Waarom Roof Upgrade?

Topkwaliteit groendaken

De frisse look van een natuurlijke omgeving? Onze topkwaliteit groendaken zorgen voor het klimaat en verbeterde werk- en leefomgeving. Groendaken zijn er in veel verschillende soorten en maten en zijn razend populair vanwege de vele geweldige voordelen. Roof Upgrade biedt u een geweldige service in het volledig ontzorgen met ontwerp, aanleg en onderhoud van groendaken!

Meer dan alleen groendaken!

Voor duurzame én veilige daken

Veiligheidslijnen of -rails? Een zelfdragend- of neerklapbaar hekwerk? Voor gegarandeerd veilig werken op het dak vindt u bij Roof Upgrade verschillende producten en materialen aan valbeveiliging. Renovatie, nieuwbouw, onderhoud of inspectie? Ook voor tijdelijke projecten en werkzaamheden op het dak hebben wij een groot assortiment aan dakrandbeveiliging.