Home  >  RoofCommerce

RoofCommerce

Met webwinkel Dakenshop is RoofCommerce de EPDM-specialist van Nederland. Als particuliere doe-het-zelver bent u hier aan het juiste adres voor een duurzaam plat dak van de beste kwaliteit. Een ruim assortiment aan EPDM en bitumen dakbedekking, dakshingles, groendaken, isolatie en veel andere benodigdheden voor al uw klussen op het dak.

Tijdens een nieuwbouw of renovatie de dakbedekking van uw plat dak vervangen? Dankzij onze ruime ervaring hebben wij ons gespecialiseerd en ontwikkeld tot dé e-commerce aanbieder van EPDM dakbedekking. Bij ons vindt u niet alleen een ruim assortiment aan materialen van de beste kwaliteit, maar bent u ook verzekerd van deskundig advies op maat!

Waarom RoofCommerce?

Unieke service

Kenmerkend is de unieke service van RoofCommerce. Zo kunt u bijvoorbeeld met onze handige bestelkeuzehulp eenvoudig zelf EPDM dakbedekking op maat bestellen. Bovendien helpen wij doe-het-zelvers graag aan de juiste informatie en benodigdheden voor klussen op het dak. Dat doen we onder andere via onze eigen blogs en handige instructiefilmpjes, maar ook staat de klantenservice u graag te woord met deskundig en persoonlijk advies.

Ruime voorraad!

Al uw dakmaterialen snel in huis

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een rijkelijk assortiment kunnen samenstellen van de hoogste kwaliteit, wat we ook nog eens tegen een hele scherpe prijs mogen aanbieden. Vanwege onze ruime voorraad worden onze meeste producten binnen 3 werkdagen bij u geleverd zodat u snel aan de slag kunt!