Home  >  Shareworxs

Shareworxs

Als financieel adviseur voor zowel mkb-bedrijven als zzp’ers helpt Shareworxs met ondernemen zonder financiële zorgen. Wij zijn het allround advies- en administratiekantoor dat op elk niveau en in elke vorm kan bijspringen. Van kleinschalig financieel advies tot het volledig ontzorgen van uw financiële controlling en basisadministratie.

Laat u deskundig adviseren en bekijk samen met één van onze ervaren vakspecialisten de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget. Bovendien kunnen wij uw onderneming helpen met nog veel meer diensten, zoals ICT-services, marketing en humanresourcesmanagement (HRM).

Waarom Shareworxs?

Eenvoudiger ondernemen

Wij ondersteunen en adviseren op tal van administratieve en financiële punten. Dat doen we altijd in goed overleg en met heldere communicatie. Bovendien behoudt u de controle en heeft u met uw eigen Shareworxs portaal altijd inzicht in al uw gegevens in een veilige en betrouwbare omgeving. Met de keuze uit onze boekhoudpakketten verzekert u zichzelf van financieel advies op maat met vaste lage prijzen.

Voor zzp’ers en mkb-bedrijven

Allround advies en administratie

Wij zijn er met al onze diensten voor iedere zelfstandige ondernemer. Groot of klein, licht of intens? U als ondernemer verdient al onze aandacht. Bovendien profiteert u met verschillende polissen van vaste lage prijzen. Financieel, juridisch, administratie, HRM, marketing of ICT? Waar uw onderneming dan ook hulp kan gebruiken, waar u dan ook advies nodig heeft, laat het over aan Shareworxs!