Home  >  VW Daken

VW Daken

Van minimale klussen op kleine daken, tot renovatie en nieuwbouwprojecten van immense omvang. Onze werkzaamheden zijn zeer divers, maar komen in essentie altijd overeen: u volledig ontzorgen met het leveren van hoogwaardige kwaliteit! Gewapend met professioneel vakwerk delen de specialisten van VW Daken deze missie in heel Nederland én België!

Dat onze unieke service in gespecialiseerd vakwerk gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de fantastische groei en bloei die VW Daken de laatste jaren doormaakt. Steeds meer en steeds grotere projecten nemen we dankbaar aan, waarbij we onze missie en visie natuurlijk nooit uit het oog verliezen. Met korte lijntjes en heldere communicatie werken we graag samen met opdrachtgevers aan de toekomst.

Waarom VW Daken?

Wij ontzorgen iedereen

 

Als geen ander kunnen wij daken voorzien van een stijlvolle dakbedekking, waarbij we graag werken met de beste kwaliteit EPDM, bitumen of kunststof (pvc) van bekende topmerken. Of het dak of gewenste project nu klein of groot van omgang is, wij zijn er voor bedrijven, onderwijs, zorg, de overheid en particulieren. VW Daken biedt oplossingen voor iedereen van geweldige kwaliteit!

Meer dan alleen dakbedekking!

Veiligheid boven alles

Is een dak toe aan vernieuwing of verandering? Bij ons kunt u ook terecht voor inspectie, renovatie en onderhoud van uw dak. Bovendien vinden wij zowel het veilig kunnen werken van onze medewerkers als het kunnen garanderen van de veiligheid van uw dak vinden erg belangrijk. Naast onderhoud en advies bieden wij daarom ook een breed assortiment aan valbeveiliging. Wat kan VW Daken voor u en uw dak kan betekenen?