Home  >  Wat we doen

Even voorstellen

Met meerdere divisies in verschillende branches is Van Hoorn Groep uitblinker in diversiteit. Een altijd gedreven organisatie in het bieden van oplossingen voor uiteenlopende sectoren. Onze partners zijn actief op gebied van onder andere bouw, daken, metaalhandel, groothandel, financieel, boekhouding, advies, detachering, juridisch, HRM, werving, (online) marketing, communicatie, ontwerp en reclame.

Met een zeer rijk aanbod van diensten en producten leveren onze bedrijven op een breed vlak maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Van Hoorn Groep vertegenwoordigt diverse disciplines vanuit verschillende gespecialiseerde bedrijven. Een sterk collectief van zelfstandige ondernemingen, waarbij ieder bedrijf op zijn eigen manier en onder eigen beleid een stempel op de markt drukt.

Wat doet Van Hoorn Groep?

Door het bundelen van ieders afzonderlijke en specifieke krachten, vormen onze partners samen een sterk kenmerkend geheel in het bieden van een unieke service: u volledig ontzorgen met resultaatgerichte oplossingen. De bedrijven van Van Hoorn Groep zijn onafhankelijke ondernemingen, verenigend door het delen van een gezamenlijke visie en missie.

De beste oplossingen voor onze klanten!

Onze zelfstandige bedrijven vormen een sterk collectief.

Alle ondernemingen richten hun blik op de wensen van de klant en dragen zorg voor de nabije toekomst. Een waar mogelijk constante ontwikkeling van verduurzamen en verbeteren, in zowel onze diensten en producten, als onze werkwijze en service.